Hoppa till sidans innehåll

Förstudie

08 FEB 2012 14:28
Under 2012 pågår en förstudie avseende att undersöka möjligheterna för utveckling av Jarlstugan samt området kring denna. Tanken är att finna möjligheter och aktiviteter för att locka nya målgrupper till området samt utveckla samarbetet mellan olika föreningar med verksamheter i närområdet och därigenom nå samordningsvinster.
  • Skapad: 08 FEB 2012 14:28

En vision för närområdet presenterades av styrelsen på Årsmötet 2010 som vi delvis utgår ifrån. Men vi vill ha fler förslag, synpunkter och idéer. Framför dem gärna snarast till kontaktperson enligt nedan eller via vårt kansli för vidarebefordran till denna. Gör det senast 2 maj. Behandling och sammanställning sker därefter då redovisning ska ske under hösten.

Är ni intresserade av vår vision och förberedande tankar är ni välkomna att höra av er till kontaktperson enligt nedan. Informationen går också ut till kringliggande föreningar och de som vi vet har aktiviteter i området. Tipsa oss gärna om eller lämna informationen vidare till andra berörda som ni känner till eller hör av er till oss. Tack!

Arbetet utförs som ett Leader-projekt för Landsbygdsutveckling och har godkänts av Leader DalÄlvarna (www.leaderdalalvarna.se).

Väl mött!

IK Jarls huvudstyrelse

This is a mailto link

Tel: 0248-514 25

 

Kontaktperson Susanna Erikers Brandshage

Skribent: Marit Erikes

Postadress:
IK Jarl Rättvik
Backavägen 38
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: 024851425
E-post: This is a mailto link

Se all info